DENEBUNU KUTUSU #EKİM 2018



Özlediğim havalara sonunda kavuştum . Ne kadar soğukta olsa yağmurun o eşsiz  sesi içimizi ısıtmaya yetmiyor mi ? 




Hem bu kış bizim için çok anlamlı .. Bebeğimize kavuşmamıza biraz daha yaklaştığımız ,artık onun için önemli hazırlıklarımızı bir tık daha hızlandırmamız gerektiğini haber veriyor .

 Gelelim Denebunu ekim kutusuna .. Ben bu ay ki ürünlerinden çok memnun kaldım . Özellikle Tonı&Guy gibi tam boy ürünler çıktığında çok mutlu oluyorum . Ama ben Elseve ' in köpüksüz şampuanını kullandığım için ( ve asla değiştirmeyi düşünmüyorum ) Tonı&Guy Saç Kremini anneme vereceğim .




Vernel Max Supreme Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısını henüz denemedim ama merak ettiğim bir üründü . Bu benim için iyi bir fırsat oldu . 

Le Petıt Marseılıaıs ' in duş jellerini uzun süredir kullanıyorum ve işte bu dediğim bir markalardan bir tanesi . Benim favorilerim Vanilya sütü ve Akdeniz çileği  . Henüz denemeyenler için şiddetle tavsiye edilir . Ayrıca içerisinde bildiğim kadarıyla paraben yok  ,  o yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz .


Yorumlar

  1. Merhabalar,sizi yeni keşif ettim.Blogunuzu sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Bana da beklerim(sibelinyemekleri ve tariflimutfak).Mutlu yıllar dilerim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar