TATSIZ BİR CUMARTESİ



Haftanın ilk gününden merhaba ! Bu yazı biraz iç dökme yazısı gibi olacak . Hafta sonu yaşadığımız bir olayı anlatmak istedim . 

Eşim ikinci el ürün satan bir uygulamadan playstationı için oyun ve bir kaç tane kitap satın almıştı . Cumartesi de onları teslim almak için Balçova ' ya gittik . Ürünlerimizi teslim aldıktan sonra Bayraklı ' da bir yere uğrayacaktık . 

Ama maalesef Konak Tünelleri ' nin tam çıkışında ki kavşakta bir kazaya karıştık . Allah 'a çok şükür ki ne karşı tarafta ne biz de  herhangi bir şey yok . Sadece iki araçta da ufak çaplı maddi hasar oluştu .
 Kaza anında bizim arabanın sol tarafından bir şeyler uçtu , eyvah dedik sol taraf komple gitti . Meğer uçan şeyler , sol ön jant kapağının parçalarıymış . Onun dışında biraz çizikler var . 

Biz kenarda tespit tutanağını düzenlerken fark ettim ki aynı yerde diğer araçlar da 4 - 5 defa daha kaza eşiğine geldi .

Bir de bu aralar çok kaza haberleri duymaya başladım . Bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz günlerde Manisa Muradiye yolunda bir kaza oldu ve 4 kız üniversite öğrencisi maalesef hayatını kaybetti . İki kız ikiz kardeşmiş , o olay da beni çok etkilemişti . Rabbim ailelerine çok çok sabırlar versin .


Biz eşimle ilk defa bir kazaya karıştık ve ben olayın şokunu gün boyunca atlatamadım . Çok şükür verilmiş sadakamız varmış , ufak bir şekilde atlattık . Bazen ne kadar dikkat edersen et , bazı şeyleri yaşaman gerekiyor . Ne yazık ki engelleyemiyorsun .
Öyle işte .. İçimi dökmek istedim biraz buraya .



Dipnot :  Bu arada iyi ki blogumu açmışım bana çok iyi geldi .

Yorumlar

  1. Kader diyelim mi biz buna. Kaçılmıyor malesef. Allah korumus sizleri gecmisler olsn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle sanırım .. olması gerekiyormuş . çok sağ ol canım :)

      Sil
  2. Allah korumuş.. çok geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun yaaa bizim ülke böyle işte trafik tehlikeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağ ol deeptone . malesef hepimiz yol koşullarından dolayı ister istemez böyle şeyler yaşayabiliyoruz . Allah a emanetiz :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar