Elseve Mucizevi Yağ VS Pantene Argan Yağlı Elixir




Soğuk bir pazar gününden herkese merhaba :)
 Benim saçlarım ombreli , haliyle biraz yıprandı . Daha güzel bir görünüm vermek için herkes gibi ister istemez ısıl işlem uyguluyorum . Her yıkamadan sonra saçlarımı açmakta zorlaşıyor . Bu yüzden sürekli saçlarıma iyi gelecek arayışlar içerisindeyim

3 - 4 sene önce Elseve Mucizevi Yağı denemek için almıştım . Henüz saçlarıma herhangi bir boya , açıcı işlem uygulanmamıştı . Saçlarıma o kadar iyi geldi ki . Kullandığım diğer kozmetik ürünlerimi değiştirdim ama Mucizevi Yağ ' dan vazgeçemiyorum . 

Ben her saç tipine uygun olanını kullanıyorum . Ombre yaptırdıktan sonra boyalı saçlar için  olanını denedim . Ama onu bir türlü sevemedim . Tekrar her saç tipine uygun olan sarı kapaklı ürüne dönüş yaptım . Bir de Onarıcı Bakım Yağı çıktı fakat onun hakkında henüz bir fikrim yok .

Her yıkamadan sonra saçımı ikiye ayırıp , her iki taraf içinde iki pompa kullanmam yeterli oluyor. Hem saçın yumuşacık olmasını hem de daha kolay taranmasını sağlıyor.
Saçlarım kuruyken de elektriklenmesini önlemek ve parlaklık vermesi için tüm saçıma 1- 2 pompa uyguluyorum . 

Eğer isterseniz saçlarınızı yıkamadan önce de kullanabilirsiniz . Bu size yıkamadan sonra saçlarınızı tararken iki kat avantaj sağlıyacaktır .

Şunu da söylemeliyim ki kuru yağ teknolojisi kullanıldığından dolayı saçınız mucievi yağı anında emiyor . Yağlı bir his bırakmıyor .


Pantene Argan Yağlı Elixir 'i de herkes çok sevdi , olumlu yorumlarda bulundu . Bu yüzden ilgimi çekti ve denemeye karar verdim . Aralık ayından bu yana saçlarım ıslakken tarama işleminden sonra kullandım . Ama bende bir Mucizevi Yağın verdiği etkiyi vermedi . Tabi ki bu kötü olduğu anlamına gelmiyor . Sanırım benim saç tipime uygun değil .

Benim ürünler hakkında fikirlerim bu şekilde ..
İyi haftalar :)

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar